Lähetystyö

“Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.” Markus 16:15

Karjala

Lähetyskohteemme on Venäjän Karjalassa oleva Pudosin kaupunki ympäristöineen. Teemme työtä yhdessä Kyyjärven ja Soinin helluntaiseurakuntien kanssa. Paavo Sadeharju toimii seurakuntamme karjalatyön vetäjänä ja yhdyshenkilönä.

Pudos/Puudosi/Puutoinen sijaitsee Äänisen itärannalla. Väkiluku on n. 10 000. Pudos on Lappajärven ystävyyskunta.

Thaimaa

Seurakuntamme uudet lähetit Maria ja Miika Savola ovat siirtymässä Thaimaahan (lähtö 16.9.) ihmiskaupan vastaiseen työhön  Fida Internationalin työyhteydessä.  Ensimmäisen  vuoden työkuvaan sisältyy mm. kielen opiskelu ja tutustuminen paikallisiin yhteistyökumppaneihin. Lähtöjuhla  pidetään Helsingin Saalemissa 15.9. klo 11 (Näkinkuja 3). Toivotamme Marialle ja Miikalle voimallista Jumalan siunausta uusissa tehtävissä. (Kuva Sakari Röyskö)